Over ons

Taxi Delft

cityway verricht sinds 2009 personenvervoer. Wij zijn actief rondom Delft, Pijnacker, De Lier, Schipluiden, Westland, Den Hoorn, Rijswijk,en natuurlijk Schiphol.

Onze Missie

Vervoer is iets wat ons alle dagen bezig houdt. Personenvervoer is daarbij het voornaamste. Als jong en persoonlijk taxibedrijf staat bij ons de klantvriendelijkheid voorop. Zowel onze chauffeurs als passagiers zijn individuen met persoonlijke wensen en ideeën. Onze klantvriendelijke, nette chauffeurs zijn in het bezit van de benodigde documenten om werkzaam te zijn in het personenvervoer.

Taxi Delft cityway , Snel ** Goedkoop *** Pin-creditcard Accepted **** { Taxi cityway Delft is het taxibedrijf als u een taxi nodig heeft in Delft en omstreken }.Taxi Delft Bel ons op 0154444444 of 0152577099 of 0658899863 voor taxivervoer van en naar het ziekenhuis, zakelijk taxivervoer, vliegveld, verzorgingstehuis of hotel. We zijn de goedkoopste taxi van Delft. Taxi Delft Cityway.

Waarom zou u ons kiezen?

De snelste taxi van Delft

U kunt er altijd op rekenen dat u na het bestellen snel uw taxi in Delft krijgt. Want wij bekijken met ons GPS systeem welke taxi het dichtst bij u in Delft is, waardoor u altijd een minimale wachttijd heeft. Zo is onze service: extra snel, efficiënt en gemakkelijk.

De goedkoopste taxi in Delft

Toegegeven, taxi vervoer in Delft en omstreken is een hele uitdaging. Reizigers willen snel geholpen worden tegen een redelijke prijs. Wachttijden in files of voor rode stoplichten maken daarom bij cityway geen onderdeel uit van de ritprijs. Voor vaste klanten kunnen we speciale tarieven afspreken.

Online betalen - Pin - Creditcard

Veilig betalen, snel geregeld met iDEAL of PayPal.

En natuurlijk wij accepteren Betaalpassen en Creditcards.