Taxi Delft

Er zijn veel manieren om naar de grote stad te gaan. Ze zijn echter niet allemaal even praktisch. Een van de meest onderschatte manieren is toch wel de taxi. Cityway Taxi Delft wil daar graag verandering in brengen en doet dat door een veilige, prettige en voordelige service te bieden aan al haar klanten.

Cityway Taxi Delft maakt het reserveren van een goedkope taxi zo gemakkelijk mogelijk. U kunt onze centrale bellen en een rit inplannen via de telefoniste, maar u kunt ook online zelf een formulier invullen om een boeking te regelen. Wij zorgen ervoor dat u vervolgens op het juiste tijdstip wordt opgehaald.

 

Goedkope taxi van Delft naar Schiphol

Een van de handigste momenten om met een (goedkope) taxi te gaan, is als u naar Schiphol gaat. Als u namelijk met het openbaar vervoer gaat, dan is de kans groot dat u extra lang moet wachten. Gaat u met eigen vervoer, dan betaalt u nog eens een royaal bedrag aan parkeerkosten op de luchthaven.

Dit loopt met een vakantie van twee weken al snel op tot honderd euro. Voor een veel aantrekkelijker bedrag rijdt Cityway Taxi Delft u gemakkelijk naar Schiphol. U wordt dan voor de deur van de vertrekhal afgezet en onze chauffeur helpt zelfs even met het uitladen van de koffers. En wilt u weer van Schiphol gehaald worden? Dan staan wij natuurlijk ook weer klaar!

Taxi Delft naar Rotterdam Airport

Tegenwoordig is de luchthaven van Schiphol natuurlijk niet meer de enige luchthaven in Nederland die veel reizigers bedient. Ook Rotterdam Airport is hard in opkomst. Dit geldt zeker voor mensen uit Zuid-Holland, uit de regio Delft. Daarom verzorgt Cityway Taxi Delft ook ritten naar Rotterdam Airport.

Rotterdam Airport is op zich al een hele aantrekkelijke luchthaven, omdat deze veel voordeliger is dan bijvoorbeeld Amsterdam. Ook kosten voor bijvoorbeeld het parkeren liggen een stuk lager. Al met al kunnen de prijzen echter nog flink oplopen, daarom is het fijn als u vooraf weet waar u aan toe bent. Met de heldere tarieven van Cityway Taxi Delft komt dat wel goed.

 

Taxi Delft: tarieven

Taxibedrijven hebben het imago best duur te zijn. Maar wat zijn nu eigenlijk de tarieven? Zijn er vaste tarieven voor taxibedrijven? Cityway vindt het belangrijk dat klanten precies weten waar ze aan toe zijn en dat ze geen extra kosten betalen voor dingen waar ze niet om hebben gevraagd. Neem bijvoorbeeld file rijden of voor het rode stoplicht staan.

Daarom maken wachttijden in files of voor rode stoplichten helemaal geen deel uit van de ritprijs die u bij ons betaalt. Die tarieven zijn bovendien in veel gevallen al vooraf duidelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent. U hoeft er dus niet bang voor te zijn dat u na de rit geconfronteerd wordt met hoge tarieven!

Gemakkelijk naar Delft met de taxi

Een bezoek aan een stad als Delft is natuurlijk ontzettend leuk, maar het brengt soms wel wat praktische bezwaren met zich mee. Hoe gaat u erheen? Kiest u voor het openbaar vervoer, waardoor u waarschijnlijk een aantal keer moet overstappen, of rijdt u zelf? In dat geval kunnen de parkeerkosten ook nog eens oplopen.

Wij zouden zeggen: bel gewoon een taxibedrijf! De taxi zet u precies af waar u wilt zijn, zonder gedoe. En als u kiest voor ons taxibedrijf, dan weet u ook nog eens zeker dat u geen cent teveel betaalt. Meer weten? Bel ons via 015 - 444 44 44 of vul direct het boekingsformulier op onze website in.