Taxi Delfgauw

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi die u veilig naar Delfgauw kan brengen? Dan helpt Cityway Taxi Delft u daar graag bij. Als taxibedrijf zorgen wij er altijd voor dat onze klanten veilig naar hun bestemming worden gebracht. We werken veel in Delft, maar ook in de omgeving, bijvoorbeeld Delfgauw.

En waar u ook heen moet; u kunt altijd rekenen op een uitstekende service. Onze correcte chauffeurs zorgen altijd voor een keurige behandeling en een fijne, snelle én veilige rit. Zo wordt u op een prettige en voordelige manier op uw bestemming gebracht. Wij werken met vaste prijzen, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent.

Goede service bij Cityway Taxi Delft

Die vaste prijzen maken uiteraard ook deel uit van de goede service waarop u bij Cityway Taxi Delft kunt rekenen. Als u vaker gebruik maakt van de taxi of ons wilt inschakelen voor langere ritten, dan is het zelfs mogelijk om een vaste kortingsprijs af te spreken. Dat kan door telefonisch contact op te nemen. Onze telefoniste vertelt hier graag meer over.

Heeft u een grotere opdracht, waarbij u bijvoorbeeld meerdere taxi's nodig hebt in Delft? Ook dan is het mogelijk om een prijsafspraak te maken, zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Dit soort afspraken maken we bijvoorbeeld voor het vervoer van een trouwgezelschap of groepsvervoer vanuit Delft of omgeving naar Schiphol.

 

Bestel uw taxi naar Nootdorp

Heeft u een taxi nodig naar een andere plaats, bijvoorbeeld Nootdorp? Ook dan helpt ons taxibedrijf u graag verder. Het reserveren van een auto kan gemakkelijk online. Hiervoor hebben we een speciaal reserveringsformulier. Ook kunt u telefonisch contact opnemen via +31 (0) 6 588 99 863 of +31 (0) 15 25 77 099. U hoort dan direct of er een taxi in Nootdorp beschikbaar is.

Heeft u geen contant geld op zak, maar wilt u wel graag weer terug naar Nootdorp, Pijnacker of Delfgauw gebracht worden? Dan is het goed om te weten dat u bij ons ook met uw pinpas of creditcard kunt betalen. Wij accepteren onder meer MasterCard, Visa en American Express. Deze service kost helemaal niets extra.

 

Voordelige taxi naar Pijnacker

Wilt u vanaf Schiphol naar Pijnacker, of vanaf Pijnacker naar Delfgauw gebracht worden? Ook daarvoor bent u bij Cityway Taxi Delft aan het juiste adres. Wij hebben verschillende wagens die speciaal op die route rijden en u dus moeiteloos op de plek van bestemming kunnen brengen. Dat kan bovendien heel erg voordelig. Wij bieden namelijk vaste prijzen voor deze route.

Als u regelmatig vervoer nodig hebt voor dezelfde route, kan het helemaal lonen om daarvoor eens contact met ons op te nemen. In zulke gevallen kunnen we namelijk een korting bieden die oploopt tot 60 procent. Uiteraard gaat dit niet alleen om ritten naar Schiphol of Delfgauw, maar ook naar andere bestemmingen, bijvoorbeeld de luchthaven van Rotterdam.

 

 

Reserveer vandaag nog uw taxi voor Delfgauw

Wij hebben op verschillende locaties taxi's beschikbaar, waardoor we altijd snel ter plekke kunnen zijn. Een van deze locaties is Delfgauw. Als u dus vanuit Delfgauw wilt vertrekken, hoeft u nooit lang te wachten. Bovendien werken we in de centrale met een geavanceerd GPS-systeem, zodat we altijd weten welke auto het dichtst bij u in de buurt is. Ook dit verkort de wachttijd.

Wilt u zo snel mogelijk opgepikt worden uit Delfgauw? Bel dan direct met +31 (0) 6 588 99 863 of +31 (0) 15 25 77 099. Wij zorgen ervoor dat u onze chauffeur direct naar u toegestuurd wordt, waardoor u ook snel op uw plek van bestemming bent. En moet de wagen waarin u vervoerd wordt onverhoopt toch wachten voor het stoplicht? Dan betaalt u daar niets voor.