Delft Taxi

Delft is één van de belangrijkste steden in de geschiedenis van Nederland. Eigenlijk zou iedereen hier wel eens een keer geweest moeten zijn. Al is het alleen maar om te kijken waar Willem van Oranje ooit gewoond heeft of om te zien waar veel leden van het Koninklijk Huis getrouwd of begraven zijn.

Maar hoe komt u nu gemakkelijk Delft in? Met de taxi natuurlijk! Een taxi brengt u gemakkelijk, veilig en snel in de stad, waardoor u direct kunt beginnen met uw tour. En als u alles gezien hebt, kunt u gemakkelijk weer worden opgehaald. De goedkope taxicentrale Cityway Taxi Delft zorgt ervoor dat u geen seconde langer hoeft te wachten dan echt noodzakelijk is!

 

Snel met goedkope taxi van Delft naar Schiphol

Het is de grootste en zeker ook de bekendste luchthaven van Nederland: Schiphol. Schiphol is bovendien een belangrijke hub, waardoor u via deze luchthaven praktisch elke andere luchthaven ter wereld kunt bereiken. De kans dat u eens een keer van Delft naar Schiphol gereden moet worden is dus best groot.

In dat geval belt u het beste met het goedkope taxibedrijf Cityway Taxi. Wij brengen u veilig en snel naar Schiphol en doen dat ook nog eens tegen een vast tarief. Als u regelmatig naar Schiphol moet, kunt u ook een vast reductietarief met ons afspreken. Informeer hiernaar bij de telefonistes. Zij vertellen u er graag meer over.

Betrouwbare taxi Delft naar Rotterdam Airport

Natuurlijk is Schiphol allang niet meer de enige luchthaven in Nederland. Een andere plek die wat dit betreft sterk in opkomst is, is Rotterdam Airport. Rotterdam Airport is vooral vanuit Delft heel gemakkelijk te bereiken en biedt verschillende voordelen. Zo zijn de vluchten vanuit Rotterdam Airport vaak veel goedkoper.

Ook betaalt u in de regel minder aan aanvullende kosten, waardoor vliegen vanaf Rotterdam Airport heel gunstig kan zijn. Dit is natuurlijk helemaal het geval als u door Cityway Taxi Delft wordt afgezet. Dat kan al tegen een vast tarief. Een rit met meerdere personen is natuurlijk ook altijd een optie. Dan kunt u de kosten delen!

 

Tarieven: wat betaalt u eigenlijk?

We begrijpen dat het ook belangrijk is om vooraf te weten waar u aan toe bent qua tarieven. De tarieven voor een taxi kunnen namelijk flink oplopen, zeker als u in de stad gereden wordt. Even in de file of voor het rode stoplicht staan zijn daar aan de orde van de dag. Daar hebben wij echter wat op gevonden.

Wij hanteren over het algemeen vaste en voordelige tarieven. Wachttijd, bijvoorbeeld in de file of voor rode stoplichten, is daar niet bij inbegrepen. Hierdoor weet u zeker dat u voor een taxirit naar Delft zo voordelig mogelijk uit bent. Bij Cityway Taxi Delft betaalt u simpelweg nooit een cent teveel.

Snel naar Delft met de taxi

Wilt u nu eindelijk wel eens de historische binnenstad van Delft zien? Of een bezoek brengen aan de Koornbeurs, de Rietveldse Toren of de Nieuwe Kerk, waarin zich het praalgraf van Willem van Oranje en de Grafkelder van Oranje-Nassau bevinden? Laat u dan niet tegenhouden door praktische bezwaren, maar bel gewoon Cityway Taxi Delft!

Wij brengen u met plezier op de plek van bestemming en zetten u direct voor de deur af. Zo hoeft u niet over te stappen, niet te parkeren en niet te zoeken. Onze telefonistes staan voor u klaar om uw rit in te plannen en zorgen er altijd voor dat er zo snel mogelijk iemand uw kant op komt.